ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

неділю, 7 квітня 2013 р.

Зятю нардепа-"регіонала", що напав на журналістку, "світить" до 3 років тюрми (ВІДЕО)

Слідчим відділом Великоберезнянським РВ УМВ України в Закарпатській області 5 квітня зареєстровано заяву журналіста Лариси Романюк щодо перешкоджання здійснення нею журналістської діяльності.

Того ж дня відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст 171 ККУ ( Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів – карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років). Про це Закарпаття онлайн повідомила прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович. Прокуратура тримає хід слідства на контролі.
Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 5 квітня кореспондент газети «Старий Замок Паланок» Лариса Романюк виконувала редакційне завдання щодо висвітлення зборів громади села Чорноголова, яка протестує проти будівництва міні-гідроелектростанцій на місцевих річках Бистриця та Лютянка. Невідомий чоловік, що приїхав на джипі Toyota Land Cruiser, напав на неї і намагався відібрати фотоапарат. Зупинили насильство селяни.
Пізніше по фото читачі Закарпаття онлайн впізнали в нападникові Василя Козака -- зятя народного депутата від Партії регіонів, екс-очільника ПАТ "Закарпаттяобленерго" Василя Ковача.
06 квітня 2013р.

Немає коментарів:

Дописати коментар