ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

понеділок, 2 липня 2018 р.

Річки в 11-ти районах Закарпаття входять до гідрологічних заказників, на території яких заборонене зведення міні-ГЕС – Москаль (ДОКУМЕНТ)

Облдержадміністрація готує документи для поповнення списку річок, які будуть внесені в природно-заповідний фонд.

Річки в 11-ти районах Закарпаття входять до гідрологічних заказників, на території яких заборонене зведення міні-ГЕС – Москаль (ДОКУМЕНТ)
На сьогодні в Закарпатській області функціонують 468 територій та об’єктів природно-заповідного фонду, з яких 34 – загальнодержавного і 434 місцевого значення. По території більшості цих об’єктів протікають річки й струмки, в тому числі гідрологічні та іхтіологічні заказники, а також гідрологічні пам’ятки природи, які покривають 11 із 13 районів Закарпаття.
– Серед річок, які знаходяться в природно-заповідному фонді, є Теребля, Ріка, Латориця, а також інші, на яких інвестори планують зведення каскадів міні-гідроелектростанцій, – наголошує Геннадій Москаль. – При тому, що здійснення будівельних робіт на цих об’єктах обмежене або взагалі заборонене. Облдержадміністрація готує документи для поповнення списку річок, які будуть внесені в природно-заповідний фонд. У нашій області немає місця для нових міні-ГЕС.
Офіційний сайт Генадія Москаля
https://zakarpattya.net.ua/News/183039-Richky-v-11-ty-raionakh-Zakarpattia-vkhodiat-do-hidrolohichnykh-zakaznykiv-na-terytorii-iakykh-zaboronene-zvedennia-mini-HES-%E2%80%93-Moskal-DOKUMENT

Немає коментарів:

Дописати коментар