ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

неділю, 8 вересня 2013 р.

Власники тур'яполянської міні-ГЕС купували селян дешевим шкільним приладдям і піарилися в газеті

До нетрадиційних способів піару вдається останнім часом ПП "Комерцконсалт", що йому закарпатська влада за потурання Закарпатського відділення Антимонопольного комітету України дарувала монопольне право спорудження міні-ГЕС на території області.

Як повідомили Закарпаття онлайн читачі, минулої неділі у селі Тур'я Поляна, селяни якоїзаблокували спорудження другої міні-ГЕС, представники ПП "Комерцконсалт" роздавали дітям шкільне приладдя. "Але шкільним приладдям назвати це важко, скоріш за все це " На тобі, небоже, що мені не гоже", - пишуть мешканці села.

Натомість, буквально вже за кілька днів у районній газеті "Народне слово" з'явилася "друкована вдячність" від імені тур'яполянців. Мовляв батьки та діти дуже вдячні ПП "Комерцконсалт" за подарунки і турботу.

"Не знаємо, може сільська рада їм і вдячна, але точно не люди", - кажуть читачіЗакарпаття онлайн, обурені таким обманом. Швидше всього, появу такої публікації в районці проплатили самі власники ПП "Комерцконсалт", а ні селяни, ні, навіть, працівники сільради не мають до цього жодного відношення.

Закарпаття онлайн

25 серпня 2013р.

http://zakarpattya.net.ua/News/113718-Vlasnyky-turiapolianskoi-mini-HES-kupuvaly-selian-deshevym-shkilnym-pryladdiam-i-piarylysia-v-hazeti

 

Немає коментарів:

Дописати коментар