ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

середу, 1 квітня 2015 р.

У виправленому проекті рішення міськради йдеться вже про 2 міні-ГЕС в Ужгороді (ФОТО)

Окрім як погодити розробку документації на облаштування міні-ГЕС в Ужгороді біля стадіону "Авангард", у відкоригованому документі йдеться і про зведення міні гідроелектростанції біля парку "Підзамковий".

У виправленому проекті рішення міськради йдеться вже про 2 міні-ГЕС в Ужгороді (ФОТО) Як повідомляло Закарпаття онлайн, до чергової сесії Ужгородської міської ради підготовлено до розгляду проект рішення Про розроблення містобудівної документації.
Якщо вчора на офіційному сайті міськради у документі згадувалася можливість облаштування в Ужгороді однієї міні гідроелектространції, то нині у виправленому проекті рішення згадується вже два таких обєкти: додалася ще міні-ГЕС біля парку "Підзамковий".
В обох випадках депутатам пропонують погодити дозвіл на розробку детального плану товариству з обмеженою відповідальністю "Закарпатське енергетичне товариство".
Відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засновниками ТОВ «Закарпатське енергетичне товариство» є не відомі ширшому загалу особи - Олександр Вікторович Акатов із внеском до статутного фонду у розмірі 9 тис грн, Василь Степанович Немеш із 2-тисячним внеском до статутного фонду, а також Олексій Євгенієвич Федоренко із внеском до статутного фонду у 9 тис грн.
Основним видом діяльності підприємства, згідно із публічною інформацією, є будівництво водних споруд, виробництво електроенергії, передача електроенергії, розподілення електроенергії, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій. 
Початковий проект рішення
Виправлений проект рішення
http://zakarpattya.net.ua/News/138064-U-vypravlenomu-proekti-rishennia-miskrady-idetsia-vzhe-pro-2-mini-HES-v-Uzhhorodi-FOTO

Немає коментарів:

Дописати коментар