ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

вівторок, 31 березня 2015 р.

На Ужі неподалік "Авангарду" в Ужгороді може з'явитися міні-ГЕС (ФОТО)

Проект рішення Про розроблення містобудівної документації, яким депутатам пропонується погождити розробку детального плану території для розміщення міні гідроелектростанції на річці Уж біля стадіону "Авангард" виноситься на розгляд чергової сесії Ужгородської міської ради.

На Ужі неподалік "Авангарду" в Ужгороді може з Згаданим документом депутатам пропонується погодити товариству з обмеженою відповідальністю "Закарпатське енергетичне товариство" розроблення за власні кошти містобудівної документації - детального плану території для розміщення міні гідроелектростанції на річці Уж біля стадіону "Авангард".
У разі позитивного голосування за проект рішення, замовнику розроблення детального плану (товариству з обмеженою відповідальністю "Закарпатське енергетичне товариство") буде дозволено розробку містобудівної документації у визначеному наказом Мінрегіонбуду 16.11.2011р. № 290 порядку, а відтак - подання її на затвердження міської ради.
Відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засновниками ТОВ «Закарпатське енергетичне товариство» є не відомі ширшому загалу особи - Олександр Вікторович Акатов із внеском до статутного фонду у розмірі 9 тис грн, Василь Степанович Немеш із 2-тисячним внеском до статутного фонду, а також Олексій Євгенієвич Федоренко із внеском до статутного фонду у 9 тис грн.
Основним видом діяльності підприємства, згідно із публічною інформацією, є будівництво водних споруд, виробництво електроенергії, передача електроенергії, розподілення електроенергії, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій. 
http://zakarpattya.net.ua/News/138005-Na-Uzhi-nepodalik-Avanhardu-v-Uzhhorodi-mozhe-ziavytysia-mini-HES-FOTO

Немає коментарів:

Дописати коментар