ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

вівторок, 15 серпня 2017 р.

Чи бути міні-ГЕС у Бедевлі?

Сьогодні у Бедевлі відбулись сільські збори, щодо будівництва міні-ГЕС на р.Тересва. Були запрошені екологи, науковці, інвестор із Швейцарії, депутати та мешканці села. На початку зборів-слухань зареєструвалось близько 110 чол. Сільський голова Рішко Іван Михайлович агітуючи ЗА будівництво ГЕС, сказав що колосальні "інвестиції" дадуть можливість привести до ладу шкільний майданчик та взагалі облаштувати село. Всі запрошені розповідали, як покращиться наше життя, якщо бедевлянці дадуть згоду на будівництво міні-ГЕС.
Представники забудовників розповіли про потенційні перспективи розвитку інфраструктури села і про те, що відсутність води, риби та підтоплення - міф. 

Також був запрошений голова Кобилецької Поляни Іван Гота, який агітував та пропагандував будівництво станцій.
Однак, у медалі дві сторони,  є і ті хто ПРОТИ будівництва ГЕС.  Коли Біловарський сільський голова Войтенко Галина Володимирівна вийшла до мікрофону, щоб показати проект, який був запропонований у Біловарцях, їй, не приховуючи цього, навіть слово не дали промовити.
Наприкінці зборів виступив Малько Іван Іванович, який також хотів донести до людей і негативну сторону Міні-ГЕС. Але, як показує голосування люди до цього не прислухались.  ЗА дане рішення проголосували 88 чоловік, утрималося - 1, проти - 5.
На цьому збори закінчилися.
Tyachiv News
 

 
 


http://tyachivnews.in.ua/novini/tyachyvschina/20922-fgg.html

Немає коментарів:

Дописати коментар