ЗБЕРЕЖЕМО КАРПАТИ ВІД ЗАБУДОВИ ГЕСами! (КАМПАНІЯ ПРОТИ ГЕС В КАРПАТАХ)

четвер, 25 грудня 2014 р.

На сесії Тячівської райради затвердили ділянки під спорудження міні-ГЕС в Лопухові, Руській Мокрій і Красній

Чимало рішень прийняли народні обранці на сьогоднішній сесії Тячівської районної ради. Серед присутніх 48 депутатів більшість з них голосувала «за». Передували прийняттю рішень опрацювання поставлених питань на депутатських комісіях.

Так, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік та затвердили ряд  технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок.  Зокрема  на території Лопухова  та Руської Мокрої , які надаються в оренду ПП «Комерцконсалт» (м.Ужгород) для будівництва міні - ГЕС.

Сільські голови даних населених пунктів запевнили сесію, що громади дали погодження і не проти будівництва цих ГЕС. Більше того, дані підприємці вже активно допомагають у розв'язанні соціальних питань.

Таке ж рішення було прийнято на користь ПП «Укрелектробуд» (м.Ужгород), яке орендує три ділянки в селі Красна для будівництва, обслуговування та ремонту малих гідроелектростанцій.  

А от приватному підприємцю, який має намір займатися розведенням кролів в Руському Полі, поки що грошову оцінку не затвердили. Дане питання перенесли на наступне засідання.

Надалі депутати погодили Глибокопотіцькій сільській раді проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі села. 

З проханням про перейменування села звернулася Вонігівська сільська рада у зв'язку з існуючими розбіжностями між офіційним обліком села та обліком на місцевому рівні. Село Вонігове хочуть перейменувати -  на Вонігово.

Також депутати внесли зміни у склад постійних депутатських комісій районної ради та затвердили список народних засідателів для тячівського райсуду. 

На сесії також було розглянуто чимало питань майнового характеру, зокрема передачі об'єктів у спільну власність територіальних громад. 

Наступного разу депутати вже зберуться після новорічно - різдвяних свят. І тоді вже ділитимуть новий бюджет на 2015 рік та затвердять цільові програми.

http://zakarpattya.net.ua/News/133870-Na-sesii-Tiachivskoi-rairady-zatverdyly-dilianky-pid-sporudzhennia-mini-HES-v-Lopukhovi-Ruskii-Mokrii-i-Krasnii

 

Немає коментарів:

Дописати коментар